70 25 80 11

Persondata & Cookies

DARE ApS, CVR-nr 29 40 72 31, Friis Hansens Vej 5, 7100 Vejle er ansvarlig for de oplysninger kunden afgiver til DARE ApS.

DARE ApS gemmer kun de oplysninger der er nødvendige, for at kunne gennemføre kundens ordre. Formålet er altid at kunden kan kontaktes i tilfælde af ændringer til ordren eller force majeure. DARE ApS opbevarer til dette formål navn, adresse, tlf.nr., e-mail og de data, som vedrører kundens ordre. 

Har du købt en vare hos DARE ApS har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare informationerne vedrørende ordren i minimum 5 år.

Har du forespurgt på et produkt ved DARE ApS, kan du til enhver tid anmode om at vi sletter dine data. Dette gøres ved at skrive til info@idareyou.dk 

Som registreret hos DARE ApS har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og kunden har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om kunden, samt til at få slettet eller berigtiget forkerte oplysninger. Kunden har også ret til at klage til Datatilsynet.

Når kunden besøger DARE ApS hjemmeside lagres informationer –  cookies - om at kunden har været på websitet. Oplysningerne anvendes til, at DARE ApS kan give kunden mere specifik og relevant information når kunden besøger websitet.