70 25 80 11

Virksomheder

Kontakt

Booking & Forespørgsel

info@idareyou.dk
7025 8011 (Ikke SMS)

Teambuilding Viborg

Udvikling og resultater

DARE tilbyder sjove, udfordrende og lærerige teambuildingforløb, der bygger på grundig tilbagemelding og dermed giver teamet et arbejdsredskab, som kan bruges direkte i hverdagen.

Hvordan?

Vi laver forløb og ophold af både kortere og længere varighed. Det kan være nogle timers samarbejdsøvelser/teambuilding, som opvarmning til et årligt personalearrangement, eller det kan være flere dages spændende oplevelser, øvelser og teambuilding. Udbyttet af forløbet - kort som langt - er altid oplevelser og udvikling, der højner deltagernes evne til at samarbejde og kommunikere med hinanden. Indsigt i hinandens styrker og svagheder samt kendskab til fælles værdier, skaber et bedre samarbejdsklima og derved bedre resultater

Hvor?

Stedet for arrangementet afgøres af vejret og jer! Det kan være i den friske natur på DAREs område, eller indenfor på et hotel eller konferencecenter. Vi sørger gerne for mad og drikke samt transport og eventuel overnatning.

Planlægning og konsensus

DARE ligger vægt på, at I inddrages i planlægningen så jeres forventninger og målet for arrangementet opnås 100%. Vi afholder derfor gerne et forberedelsesmøde i forbindelse med godkendelse af tilbuddet.

Erfaring

Alle DAREs instruktører er grundigt uddannet indenfor deres område kombineret med praktisk erfaring. Vi har instruktører med solid erfaring med både små og store teams - alt fra 10-200 personer. Dette er jeres garanti for et solidt og gennemarbejdet arrangement, der giver jeres firma en god oplevelse i trygge rammer.

Vi glæder os til at møde jer!